Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
_

_blaf

10. 6. 2009 20:47
Souhlas

Protestují prakticky vždy na nesprávných místech a způsobí daleko větší škody než kdyby nic nedělali. Nechápu proč např. neprotestují proti nahrazování klasických naprosto neškodných žárovek kompaktními zářivkami,obsahujícími nejrůznější jedy a na jejichž výrobu se spotřebuje daleko větší množství energie(rafinace křemíku na elektroniku,PCB...).Proč neprotestují proti výrobě fotovoltaických panelů ,pěstování bipaliv se zápornou energetickou bilancí atd. NE, oni si prostě sednou před,v současné době,nejčistší jadernou elektrárnu - vysvětlením je, že mezi sebou nemají snad jediného odborníka, jen samé filozofy a podobné "užitečné" profese .Rv

0 0
možnosti
RF

Radek Folprecht

10. 6. 2009 19:17
Souhlas,

autorovi R^

0 0
možnosti
VP

krajinář

10. 6. 2009 19:13
zbabělci

Jsou to zbabělci. Mnohem větší exhalace z elektráren zamořují svět v Číně. Proč se tam nepřivážou ke komínu? Protože jsou zbabělci, tady jim prakticky nic nehrozí, zviditelní se bez rizika.

0 0
možnosti
RC

josefbad

10. 6. 2009 18:36
a navíc jsou to lháři

Potkal jsem několik "vybíračů" dobrovolných příspěvků této ekoteroristické organizace. 

Prvnímu jsem řekl, že jim nic nedám, protože mi vadí, že bojují proti jaderným elektrárnám. Na to mi borec  řekl, že to není pravda, že oni proti JE nic nemají.

O několik měsíců později zase někdo chtěl peníze. Ale nejprve chtěli diskutovat o nějakém jejich plakátu. Tam zcela jasně byli proti JE. Tak jsem slečně řekl o tom prvním chlápkovi, prohlásil jsem je za lháře a slušně jsem ji poslal do háje.

0 0
možnosti
AA

abc

10. 6. 2009 18:23
Máte pravdu ...

Ale vykládejte to vypatlancům jako je Kuchtová,  Stropnický nebo Kateřina Jaujau. Ti si nepřečtou ani co je to biomasa a vy byste po nich chtěl, aby si přečetli něco o tom jak funguje jaderná elektrárna. Kromě toho lze pochybovat, že by to pochopili i kdyby to četli 10 krát od předu dozadu a pak zase od zadu do předu. Navíc oni ti Greenpeace se nepřivazuji k bráně zadarmo to je o nich dostatečně známo, jenže oni jsou placeni "ekologickými" penězi které přece nesmrdí, kdežto vy pracujete v žoldu ČEZu.

0 0
možnosti
PV

Pytlík

10. 6. 2009 18:23
Samozřejmě karma

Už dlouho jsem ve slovním projevu nepoužil výraz Greenpeace. Nahrazuji jej mnohem přiléhavějším slovem "Ekoteroristé".

0 0
možnosti
MN

artus.l

10. 6. 2009 18:07
:-)

Misto uhli, je lepsi pestovat mrkve a pak je spalovat. Nebo bychom radeji meli postavit prilivovou elektrarnu na snezce. Stejne jako pouzivat zarivky na zachode. A dokonce par "zelenych" nepotrebuje elektrarny, protoze maji zasuvky...

Ve vyhorelem palivu JE, je jeste 97% paliva ktere se da vyuzit, atd.

Jen mame "zeleny" kteri vy o ekologii tolik jako ja o uplatcich, tusim ze nejaky jsou ale jeste jsem zadny nevidel. Presto o nich porad mluvim :-)

0 0
možnosti
P

pepe006

10. 6. 2009 18:01
No souhlas, co jineho

nejde nesouhlasit, logicky naprosto cisteR^. A ted se chystam na zelene kamenovani

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

10. 6. 2009 17:43
Souhlas

a karma R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3028x
Autor je absolvent ČVUT, fakulty elektrotechnické, specializace jaderné elektrárny. Od ukončení studií v r. 1988 pracuje ve společnosti ČEZ a.s., jaderná elektrárna Temelín - v současné době jako manažer útvaru technika, Výstavba jaderných elektráren. Profesně se zabývá elektroenergetikou, zvláště jadernou energetikou. Ačkoliv je technicky vzdělán, zajímá se rovněž o historickou religionistiku (z pohledu ateisty) a cizí jazyky (angličtina, němčina, ruština, francouzština).